Cena: včetně provize
Změněno: 17.04.2024 v 12:44 ID: 18986721
Kód zakázky: 59233, Na prodej rodinný dům (případně chalupa) s dispozicí 3+1, umístěný na rozlehlé, rovinaté zahradě v malé vesnici Lhota. Skládá se z obývacího pokoje, ložnice, pokoje, samostatné kuchyně, předsíně a koupelny. Půdní prostor je připraven na další případnou vestavbu. Součástí domu je i velká garáž s prostorem pro další využití. Na domě proběhla kompletní výměna střechy, včetně všech dřevěných prvků. Dále proběhla částečná rekonstrukce elektrických rozvodů v garáži, půdním prostoru, technickém zázemí a jednom pokoji. Zbylá část obytné zóny je původní, udržovaná, obyvatelná, ale určena k rekonstrukci. Vytápění domu zajišťuje výkonné tepelné čerpadlo, dimenzované již i na případnou půdní vestavbu.

Na krásné, udržované zahradě je pár vzrostlých stromů a okrasné keře. Je zde umístěn i vrt, který zásobuje nemovitost pitnou vodou a dále stará studna, kde je dostatek vody na případné zalévaní. Do zahrady je vystavěna i krytá terasa. Tento prostor poskytuje dostatek klidu a soukromí.

Energetický štítek není zhotoven, proto je dle zákona inzerována třída G.

Lhota se nachází v krásné a klidné přírodě, v blízkosti obce Čistá, pod kterou spadá, v přírodním parku Jesenicko, v okrese Rakovník, 10 km od rychlostní silnice R6, 50 min autem od hlavního města Prahy. Veškerá občanská vybavenost je v Čisté, případně v nedaleké Jesenici.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: