Cena: Cena je včetně pozemku a kompletní výstavby, včetně provize
Změněno: 10.04.2024 v 07:15 ID: 18869646
Kód zakázky: 56190, Domov, který budete vy i vaše rodina milovat. Pozemky obklopeny lesem, sousedíc se známým Chateau Mcely.
Projekt se nachází mezi Mladou Boleslaví, Nymburkem a Prahou a jeho součástí je i komunitní centrum s kavárnou a dětským hřištěm.

Pozemky mají kolem 1000m2 a více, stačí si jen vybrat, který je pro vás ideální.
V ceně jsou jednotné ploty, příjezdové cesty a vjezdové brány.

Rodinný dům MCELY VI. má 118m2 užitnou plochu a je tak vhodný pro větší rodinu. Díky své dispozici je možný vstup do domu jak z boční, tak z čelní strany. Centrální část domu tvoří obývací pokoj s kuchyní a jídelnou. Vstup na terasu je z obývacího pokoje přes velkou prosklenou stěnu, která přirozeně propojuje interiér s exteriérem. Vstupní a technická část s pracovnou je oddělena od noční klidové části.

V ceně pozemku: inženýrské sítě vč. přípojek (voda, kanalizace, internet, elektřina), uliční plot s pojezdovou bránou a brankou, plot mezi pozemky. V lokalitě je veřejné osvětlení, zeleň a dětské hřiště.

Energeticky nenáročný dům.
Díky tepelnému čerpadlu, zděnému domu a kvalitnímu zateplení budou vaše náklady na bydlení ještě nižší. Pokud budete chtít můžeme vám zařídit za příplatek solární panely.

Novostavbu za podobné ceny šikoro-daleko nenajdete.

Domluvte si prohlídku nyní,

Honza Chundela /Domy Mcely/

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: