Cena: včetně provize
Změněno: 10.04.2024 v 08:32 ID: 18437436
Kód zakázky: 51373, Nabízíme Vám rodinný dům 4+kk o celkové velikosti 104 m2, vč. stavebního pozemku o velikosti 1061 m2 v Horách u Karlových Varů. Již nyní probíhá realizace stavby, která je k dokončení do dvou měsíců od projeveného zájmu kupujícího. Jedná se o kvalitní dřevostavbu s použitou technologií RD Rýmařov. Dům splňuje požadavky moderního bydlení. Kuchyň je spojena s obývacím pokojem. Dále je zde ložnice se samostatnou šatnou a dva samostatné pokoje. Je zde koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou. Výhodou je samostatná technická místnost, kde je k dispozici další toaleta. Vytápění je dle možností a požadavků klienta, stále je možnost klientských změn: elektrické topné kabely v celém RD, krbová kamna s komínem, FVE o výkonu 2,7 kW. Případně je možné změnit za tepelné čerpadlo s teplovodním vytápěním + krbová kamna s komínem, bez FVE.
Dům je napojený na veškeré inženýrské sítě. V ceně není započítáno oplocení, zpevněné plochy a kuchyň. Uvedená cena je nyní pro dům k dokončení. Díky tomu nyní máte možnost výběru barvy koupelen, podlah, dveří a kuchyně.
Kompletní cena na klíč by se poté pohybovala 8 290 000 Kč.
Při rychlém jednání možná sleva u obou variant.
Klient může dále požadovat klientské změny, ve smyslu výběru barvy fasády, koupelen, podlah a dveří.
V celém projektu je rozveden optický kabel od firmy Rete. Obec se nachází v těsné blízkosti Karlových Varů s dojezdovou vzdáleností do 5 minut. Nájezd na dálnici do Chebu a Německa do 4 minut. Tato lokalita je svou polohou rezidenční a velice vyhledávané místo pro život, přímo sousedící s CHKO, s nádherným výhledem na lázeňské lesy. V obci dětské a fotbalové hřiště, napojení na cyklostezky do Lokte a Karlových Varů. V obci se nachází farma a obora Hory. Možnost financování hypotékou, kterou Vám rádi zařídíme včetně dalších finančních služeb. Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: