Cena: včetně provize
Změněno: 25.03.2024 v 18:20 ID: 18911241
Kód zakázky: 57688, Na prodej nabízíme patrový rodinný dům v malebné části obce Kostelany, známé jako Újezdsko. Tento dům o užitné ploše 103 m2 je vhodný pro ty, kteří si přejí upravit prostor podle svých představ a vytvořit si ideální domov.

Obytné podlaží domu má dispozici 5+1 a vyniká svou prostorností. Kromě toho nabízí také velké podkroví, které lze využít dle vlastních potřeb.

K domu patří rozlehlá zahrada o užité ploše 432 m2, což poskytuje novým majitelům možnost vytvoření krásné venkovní oázy nebo zahrady podle vlastních představ.

Lokalita Újezdsko nabízí klidné a příjemné bydlení v blízkosti města Kroměříž, kam se autem dostanete za pouhých 20 minut. Tato lokalita je obklopena krásnou přírodou a lesy, což z ní činí ideální místo pro milovníky venkovského života. Dům v Újezdsku je skvělou volbou pro ty, kteří hledají kombinaci klidného bydlení a snadné dostupnosti městských služeb.

Nabízíme Vám možnost vytvořit si vlastní útočiště v srdci přírody a tímto domem začít novou kapitolu Vašeho života. Pro více informací nebo prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: