Cena:
6 650 000 Kč (15 537 Kč/m²)
Včetně provize RK, včetně právního servisu
Změněno: 20.04.2024 v 03:44 ID: 18689026
Kód zakázky: 3664, Nabízíme Vám možnou koupi dvou komerčních nemovitostí v Českém Těšíně na ulici Zelené, které jsou v dlouholetém provozu.

Nemovitosti, stojí vedle sebe, jsou vhodné pro jakékoliv podnikání. V současné době je jedna budova využívána jako restaurace a cukrárna a druhá budova slouží jako výrobna se zázemím pro zaměstnance - můžete ji ale samozřejmě využít také jako rodinný dům.

Restaurace s cukrárnou jsou o rozloze 132 m² a jsou rozděleny na část restaurace a zvlášť cukrárna se samostatnými vchody. Před touto budovou je letní posezení s grilem se zhruba až 150 místy. V restauraci se dají pořádat různé společenské akce. Nemovitosti se dají využít i k jiné podnikatelské činnosti, kde například v budově Restaurace může mít nový majitel jakoukoliv firmu či prodejnu i když je kolaudováno jako restaurace a výrobna. V druhé budově je kolaudováno jako rodinný dům. Takže možnost využívat jako rodinný dům s vlastním podnikáním.

Obě nemovitosti lze využít také například pro provozovnu sociálních služeb, rehabilitační centrum, veterinární ordinace nebo další účely.

Rodinný dům má celkovou výměru 296 m², který je podsklepený. Celková výměra parcely je 952 m². Budovy jsou vytápěny plynovými kotly a jsou napojeny na veškeré Inženýrské sítě.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat a domluvit si nezávaznou prohlídku.

BO! s námi rostou příběhy..

Kontakt

BO! reality a finance

Husova 406, 73961 , Třinec
www.boreality.cz

Více informací o BO! reality a finance


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: