Inzerce rodinných domů
Cena:
12 400 000 Kč
Cena včetně provize a právního servisu
Změněno: 25.05.2024 v 09:23 ID: 19040419
Kód zakázky: , Nacházíte-li se v hledání místa pro svůj budoucí domov, máme pro vás jedinečnou příležitost. Nabízíme Vám k prodeji RD - možnost výstavby i dvojdomku na klíč v atraktivní obci Rajhradice, v klidné okrajové části obce.
Celková cena obsahuje cenu pozemku, projekt na typový dvojdům, základovou desku, připojení na IS a výstavbu dvojdomku na klíč. Můžete si vybrat z celé řady typových domů, ale i měnit vnitřní dispozice a zvolit si i z čeho bude Váš dům postaven. Cena se potom bude upravovat dle Vašich požadavků.
Pozemek obdélníkového tvaru má celkovou výměru 664 m2 a platný ÚP obce zde umožňuje výstavbu jednoho domu, nebo dvojdomku.
Proč si vybrat tento pozemek:
1. S celkovou výměrou 664 m2 máte dostatek prostoru pro realizaci svých stavebních snů. Pozemek nabízí možnost výstavby samostatného domu či dvojdomku, přizpůsobeného vašim potřebám a přání.
2. Ideální lokalita: Rajhradice jsou známé svou klidnou atmosférou a příjemným prostředím vhodným pro rodinný život. S výbornou dostupností do Brna a okolních obcí je tato lokalita perfektní pro ty, kteří chtějí mít všechny výhody města a zároveň si užívat poklidného venkovského života.
3. Inženýrské sítě: Nemusíte se starat o složité záležitosti spojené s připojením k inženýrským sítím. Veškeré potřebné sítě budou nataženy obcí, což znamená bezproblémovou a snadnou přípravu na stavbu vašeho nového domova.
Nenechte si tuto unikátní příležitost ujít! Kontaktujte nás ještě dnes a začněte plánovat budoucnost vaší rodiny na tomto skvělém místě.
Pro více informací a prohlídku pozemku kontaktujte makléře.

Kontakt

Tomáš Salák

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: