Inzerce rodinných domů
Cena:
Změněno: 27.05.2024 v 15:42 ID: 19037445
Kód zakázky: , Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v Meziboří u Litvínova, v ulici Zahradní. Dům se skládá ze třech podlaží - suterénu, kde je prostorná garáž (31m2), dále technická místnost, koupelna a další místnost, která čeká na své využití. V prvním patře je zádveří, obývací pokoj, kuchyň, ložnice, komora, koupelna a samostatná toaleta. Ve druhém patře jsou dva neprůchozí pokoje, koupelna se sprchovým koutem a toaletou a prostorná šatna. V obou obytných patrech je navíc balkon. Celková užitná plocha domu (bez garáže) je 214m2.

Dům prošel téměř kompletní rekonstrukcí, která byla realizována v roce 2020. Byla zde zhotovena nová střecha. V domě jsou nové rozvody elektřiny, vody, kanalizace i topení. K vytápění slouží plynový kotel, který je napojen radiátory, v koupelně a na wc v prvním patře je podlahové vytápění. V interiéru jsou nové podlahy, dveře s oblohami, moderní kuchyň s vestavnými spotřebiči.

Kolem domu je zahrada o výměře 947m2. Zahrada je z větší části rovinatá. Je zde terasa a bazén a okrasná skalka.

Meziboří je město na úpatí Krušných hor, vzdálené jen tři kilometry od Litvínova. Je zde dobrá občanská vybavenost - školka, základní škola, střední škola, lékaři, obchody, restaurace, sportoviště.

Kontakt

Markéta Prchalová

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: