Inzerce rodinných domů
Změněno: 18.04.2024 v 08:53 ID: 18983555
Kód zakázky: 222464, S potěšením vás zveme na prohlídku tohoto rodinného domu, který se nachází v klidné lokalitě Hostín u Kovářova na hranici Jihočeského a Středočeského kraje.

Tento impozantní rodinný dům je o dispozicí 4+1 a obytnou plochou 193 m2, představuje skvělou volbu pro ty, kteří touží po kvalitním a komfortním bydlení.
Při vstupu do domu vás uvítá prostorná předsíň, která vás nasměruje do nádherně zařízené kuchyně z masivu, která je kompletně vybavena moderními spotřebiči, včetně indukční desky, myčky, trouby a lednice. Pro zvýšení komfortu a útulnosti jsou k dispozici kachlová kamna, která nejenže dodají teplo v chladnějších dnech, ale také vytvoří atmosféru pohody.
V přízemí dále naleznete koupelnu s vanou a toaletou, technickou místnost s toaletou. Srdcem domu je pak velký obývací pokoj s krbovou vložkou s horkovzdušným systémem. Z obývacího pokoje máte snadný přístup na zahradu a terasu, která se stává ideálním místem pro relaxaci na čerstvém vzduchu, grilování nebo setkání s rodinou a přáteli. Dům je z 2/3 podsklepen.
V prvním patře vás čeká menší klidová zóna, která může plnit funkci pracovny, a tři prostorné ložnice. Z jedné z těchto ložnic máte přímý vstup na terasu, kde si můžete užívat klidné okolní krajiny. Dále zde najdete druhou koupelnu s moderním sprchovým koutem a toaletou.
Tento impozantní dům stojí na pozemku o rozloze 1473 m2, který nabízí dostatek prostoru pro různé aktivity a odpočinek, zejména díky zahradnímu jezírku, které dodává zahradě klidnou a esteticky působivou atmosféru.
Dům je kompletně zateplený a vytápěn moderním tepelným čerpadlem (12 kW). Součástí domu je vrtaná studna s pitnou vodou, okna s dvojsklem a bezpečnostní folií.
Na zahradě se nachází také stání pro auto, kompletně vybavená dílna, která splní všechny vaše kreativní potřeby, a oceníte zde také veškerou techniku, včetně sekaček a traktůrek pro snadnou údržbu zahrady.
Hostín je vesnice, část obce Kovářov v okrese Písek v blízkosti v.n. Orlík.

Kontakt

Vítězslav Novák

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: