Cena:
2 790 000 Kč (3 225 Kč/m²)
včetně provize
Změněno: 23.04.2024 v 11:20 ID: 18923140
Kód zakázky: 52438, Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji pozemek určený k výstavbě rodinného domu v obci Padochov, část města Oslavany.

Padochov se nachází 27 km od Brna, takže v centru Brna jste za 30 minut. 

Tento pozemek o rozloze 865 m2 nabízí nejen dostatek prostoru pro vaše vize a sny, ale také uliční šíří 17 m, která poskytuje dostatek prostoru pro vaši budoucí stavbu. Pozemek se nachází ve velmi klidné části obce, je obklopen zelení a poskytuje dostatek klidu a pohody.

Voda a kanalizace jsou již na pozemku zajištěny. Přípojný bod na elektrickou energii je umístěn přímo před vaším novým domem, což vám ušetří čas a náklady při přípravě stavby. K pozemku vede příjezdová cesta, která je aktuálně ve výstavbě.

Velkou výhodou je vydané stavební povolení na výstavbu domu, ke kterému je kompletní projektová dokumentace na dvoupodlažní rodinný dům 5+KK s dvougaráží, takže se už nemusíte zdržovat žádným vyřizováním a můžete ihned začít stavět vysněný dům. Veškeré projekty jsou součástí kupní ceny. 

Město Oslavany, u kterého se Padochov nachází, je město s kompletní občanskou vybaveností.

Pokud hledáte místo, kde si dopřejete zasloužený relax v přírodě, je tento pozemek přímo pro Vás. Navíc okolí Padochova a Oslavan je plné vzrušujících možností nejrůznějších aktivit a způsobů pro využití volného času.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: