Cena:
2 044 259 Kč (2 925 Kč/m²)
včetně provize
Změněno: 03.03.2024 v 01:21 ID: 18391768
Kód zakázky: 50675, Na pozemek určený ke stavbě rodinného domu v obci Dlouhá Ves u Sušice, na samém okraji té pravé Šumavy. Je součástí projektu Bydlení v Lukách, což je developerská příprava stavebních pozemků u řeky Otavy, určených pro stavby rodinných domů – dle platného ÚP přízemních staveb s obytným podkrovím. Maximální zastavitelnost každého pozemku je 40%.

Projekt Bydlení v Lukách nabízí celkem třináct zasíťovaných stavebních pozemků z nichž polovina již má své nové majitele, ale i tak je stále z čeho vybírat. Developer na své náklady zajišťuje výstavbu vodovodu, kanalizace (již zkolaudováno). Instalován bude i datový kabel. Pozemky budou v roce 2024 napojeny na elektřinu firmou ČEZ Distribuce a.s. Ta bude vždy vyvedena do sloupku na kraji každá z parcel. Po dokončení elektrických přípojek bude zároveň developerem dokončena místní komunikace, nejpozději do 12/2024. V letošním roce tedy bude možné na pozemcích již realizovat výstavbu domů.

Z lokality se stane moderní rezidenční čtvrť v blízkosti řeky Otavy a vyhlášené cyklostezky do Sušice. Celý areál bude od zbytku obce oddělen branami, aby se zajistila co nejvyšší míra soukromí a bezpečí. V okolí si pak budou moci budoucí majitelé užívat plnými doušky tu nejkrásnější část Šumavy. Více informací u makléře.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: