Inzerce pozemků a zahrad
Cena:
2 192 000 Kč (4 290 Kč/m²)
včetně provize
Změněno: 06.05.2024 v 23:55 ID: 19007294
Kód zakázky: 60254, V zastoupení majitele nabízím ke koupi velmi pěkný stavební pozemek, v nově vznikajícím obytném souboru Výhledy Luka, na okraji městyse Luka nad Jihlavou (směr Otín).

Pokud hledáte k bydlení poklidné místo s vynikající dostupností do města i do přírody a kompletní občanskou vybaveností, pak je tato nabídka právě pro Vás.

Pozemek se nachází v klidné části městyse, v nově vznikající, moderní zástavbě, pouhých 8 minut autem od krajského města Jihlava.

Celá lokalita je umístěna v mírném svahu s orientací na jih, tedy ideálně pro stavbu rodinných domů. V územním plánu je vedena jako plocha pro výstavbu rodinných domů bez jakýchkoli přísných pravidel týkajících se např. vzhledu budoucích RD.

Nemáte povinnost, jako u některých projektů, zastavět pozemek do určitého termínu. Lze ho tedy pořídit i jako investici.

Projekt právě vstoupil do fáze přípravy a výstavby komunikací a inženýrských sítí (vodovod, kanalizace, elektřina), které budou přivedeny na hranici všech pozemků. K dispozici bude též dostatek parkovacích stání.

Příprava pozemků bude dokončena ve druhé polovině roku 2025, kdy budou moci noví majitelé pozemků zahájit vlastní výstavbu rodinných domů.

V rámci spolupráce s developerem je možno zakoupit dalších 30 parcel, od 511 do 811 m2.

V Lukách nad Jihlavou je k dispozici mateřská školka, základní škola, zdravotní středisko, lékárna, pošta, koupaliště, benzinová pumpa, lyžařský areál, obchody, restaurace a kompletní občanská vybavenost.

Cena pozemku je finální a zahrnuje kompletní právní servis i ostatní služby.

Je možno financovat hypotékou, s jejímž sjednáním Vám, po domluvě, může pomoci náš hypoteční specialista.

Pro podrobnější informace mě prosím kontaktujte přes naši bezplatnou linku.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: