Cena:
4 990 000 Kč (1 685 Kč/m²)
Změněno: 17.04.2024 v 10:15 ID: 18833457
Kód zakázky: 129004, Nabízíme k prodeji rozlehlý pozemek o výměře 2961 m2 v obci Malý Újezd nedaleko Mělníka.

Pozemek je rovinatý a dle územního plánu obce určen k výstavbě rodinného domu k bydlení.

V zadní části je oplocený a osázený stromy a keři, dále je na pozemku i vlastní studna. Díky velikosti pozemku je možné kromě výstavby domu využít pozemek i např. k založení sadu, okrasné zahrady, chovu koní apod. nebo k rozdělení na více pozemků. Kanalizace a obecní vodovod se nachází v blízkosti pozemku, elektřina je na hranici pozemku. Příjezdová cesta k pozemku je obecní.
Na pozemku se aktuálně nachází dvě maringotky, které mohou být součástí prodeje.

Nedaleko pozemku se nachází les a obecní prostranství určené k relaxaci a společenskému vyžití. V Malém Újezdě je mateřská školka, škola a obchod s potravinami, plná občanská vybavenost je na Mělníku.
Obec Malý Újezd je velmi dobře dostupná do Mělníka autem (cca 2 km), Prahy (26 km) či Mladé Boleslavi (34 km). Vlakové spojení přímo z obce je do Prahy, Všetat, Poděbrad a Kolína nebo v opačném směru do Mělníka, Litoměřic a Ústí nad Labem. Autobusové spojení je do Mělníka, Roudnice nad Labem nebo Mladé Boleslavi.

Pro další informace či sjednání prohlídky neváhejte kontaktovat makléřku, která Vám ráda poskytne doplňující informace nebo v případě potřeby zajistí financování kupní ceny hypotečním úvěrem. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Kontakt

Kamila Demassezová

Realitní kancelář STING, s.r.o.

1.máje 540, 73961, Třinec
www.rksting.cz

Více informací o Realitní kancelář STING, s.r.o.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: