Změněno: 31.03.2024 v 01:00 ID: 18710057
Kód zakázky: 54625, Stavební pozemek a dům na klíč ve Varnsdorfu
________________________________________________________________________________

Máme pro vás jedinečnou nabídku – pozemek o celkové ploše 1.906 m2 ve Varnsdorfu a na něm svůj vlastní dům přesně podle svých představ.
Tento pozemek je připraven k tomu, aby se na něm mohl postavit dům, který si budete moci navrhnout.

Klíčové vlastnosti:
• Plocha pozemku: 1.906 m2
• Poloha: Exkluzivní lokalita vedle symbolické dominanty města, Rozhledna Hrádek. Tento pozemek nabízí úchvatný výhled na město a krajinu.

Dům na klíč:
Postavení domu na klíč znamená, že vám tato nemovitost nabízí jedinečnou výhodu a pohodlí. Zde jsou důležité body:
• Vlastní projekt: Máte možnost představit si a navrhnout svůj dům, přesně tak, jak si ho přejete. To zahrnuje velikost, dispozici, materiály a design. Vaše vize se stává realitou.
• Bez starostí se stavbou: Není třeba se starat o složitý stavební proces, hledání dodavatelů, nebo administrativní záležitosti. Stavba na klíč znamená, že zkušení odborníci se postarají o všechny aspekty stavby, včetně povolení, výstavby a vybavení domu.
• Přesné plánování: Stavba na klíč vám poskytne přesný harmonogram, kterým se řídí celý projekt. To znamená, že víte, kdy můžete očekávat, že váš dům bude hotový, a nemusíte se obávat nepředvídatelných zpoždění.
• Jistota kvality: S tímto přístupem můžete mít jistotu, že váš dům bude postaven kvalitně a bez kompromisů. Odborníci mají zkušenosti a postarají se o každý detail.
Celkově řečeno, dům na klíč je výbornou volbou pro ty, kteří hledají bezstarostnou cestu k vlastnictví vlastního domu bez obtíží spojených se stavbou. Vaše představy se promění v realitu a to bez zbytečného stresu a starostí.

Finanční flexibilita:
• Začátek stavby: Máte možnost začít stavět váš dům s pouhými 20 % z celkového finančního záměru. Tyto prostředky můžete využít také jako vlastní zdroje pro případný hypoteční úvěr, čímž získáte dodatečnou finanční flexibilitu.

Lokalita a okolí:
Varnsdorf je známý svou krásnou krajinou a přátelským prostředím. Ideální místo pro ty, kteří hledají klidný, a přitom aktivní život. Varnsdorf poskytuje všechnu občanskou vybavenost, kterou kloubí s přírodou. Tato lokalita nabízí pohodlí, klid a blízkost ke všem důležitým místům ve městě.

Závěr:
Pokud máte zájem o tento pozemek s domem na klíč, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu, abychom vám pomohli realizovat vaše sny o vlastním domově.
Neotálejte a získejte si svůj vlastní kousek ráje ještě dnes!
________________________________________________________________________________
PS: Dobrou zprávou, je že pozemků je víc!

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: