Inzerce pozemků a zahrad
Cena:
5 430 000 Kč (3 289 Kč/m²)
Cena včetně právních služeb, úschovy i odměny RK, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Změněno: 21.04.2024 v 10:13 ID: 18796960
Kód zakázky: 00001, Příležitost!
Nabízíme k prodeji stavební pozemek o rozloze 1651 m2 v malebné lokalitě Hradišťko, okres Praha-západ. Pozemek se nachází v klidné části obce s výbornou dostupností do Prahy a okolní infrastruktury. Je ideálním místem pro ty, kteří hledají klidné bydlení v blízkosti přírody, a přitom chtějí být v dosahu hlavního města a veškeré potřebné infrastruktury.
Elektřina a vodovod jsou přivedeny na hranici pozemku, což usnadňuje případnou výstavbu.
Pro odpadní vody je nutné počítat s instalací čistírny odpadních vod.
Platný územní plán povoluje na pozemku realizovat stavbu rodinného domu až o třech bytových jednotkách. Plochy obytné - venkovský charakter, občanská vybavenost místního významu. Možnost restaurace spojená s bydlením. Zastavěné plochy 20%, dvě nadzemní podlaží včetně podkroví, výška hřebene 9m. Výstavba 50 m od lesa, což zajišťuje dostatečné soukromí a klid
Oplocení: Pozemek je částečně oplocen Pozemek je již částečně oplocen, což přispívá k jeho bezpečnosti a soukromí.
K pozemku vede komunikace, která je ve vlastnictví soukromého vlastníka, avšak přístup k pozemku je právně zajištěn.
Tento pozemek představuje výjimečnou příležitost pro ty, kteří si přejí postavit si dům podle vlastních představ a užívat si klidu nedaleko metropole. Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.
Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost vytvořit si domov na míru ve vyhledávané lokalitě Praha-západ. Těšíme se na vaši návštěvu a spolupráci při realizaci vašeho snu o bydlení.

Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: