Cena:
2 600 000 Kč (2 383 Kč/m²)
včetně provize, poplatku, právního servisu a úschovy kupní ceny
Změněno: 27.04.2024 v 08:20 ID: 18950937
Kód zakázky: 1295/4500, Ve výhradním zastoupení dovoluji si Vám nabídnout k prodeji pozemek o výměře 1091 m2, který se nachází v obci Studénka.
V územním plánu je pozemek určeny k výstavbě rodinného domu. Na pozemek lze umístit i dvojdům pro velkou rodinu ( viz vizualizace).
Příjezdová cesta je asfaltová, obecní. Inženýrské sítě (voda, elektřina, plyn) jsou na hranici pozemku vzdálené cca 3m

Unikátní lokalita nabízející jednoduše dosažitelný standard městského života a současně poskytující klid, soukromí a pohodu, navíc s výjimečnou možností relaxace a sportu přímo ve městě. .
Okolní zástavbu tvoří převážně nové nebo rekonstruované rodinné domy. Pozemek s nádhernými výhledy a hezkou okolní krajinou má vynikající dostupnost do Ostravy a Frýdku Místku, nejbližší nájezd na dálnici je vzdálen cca 4 km.

Vážný zájemce určitě nemovitost bude chtít vzhlédnout, a proto doporučuji prohlídku, na které Vám předám podklady, pro bližší informace a osobní schůzku mně kontaktujte.
Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že vám doporučíme nejlepší financování vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti. Pro více informací kontaktujte makléře.

Kontakt

AZET reality

Vítkovická 3276/2A, 70200, Ostrava - Moravská Ostrava a Přívoz
www.azetreality.cz

Více informací o AZET reality


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: