Cena:
6 490 000 Kč (664 Kč/m²)
včetně provize
Změněno: 10.04.2024 v 13:38 ID: 18863581
Kód zakázky: 52405, Nabízíme Vám velmi zajímavou investiční příležitost - pozemek pro developerský záměr.

Prodej krásného rovinatého pozemku s výhledem do krajiny, o velikosti 9774 m2, který se nachází u nové zástavby v obci Herálec – okres Žďár nad Sázavou v kraji Vysočina, část Český Herálec. Jedná se o lokalitu v chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy, poblíž Železných hor.

Pozemek parc. č. 490/2 v k.ú. Český Herálec je veden jako trvalý trávní porost a v územním plánu Herálec je zařazen do zastavitelné plochy pro bydlení v rodinných domech. Je tedy ideální pro výstavbu několika rodinných domů. Další variantou je výstavba jednoho rodinného domu a rozprodej pozemků s velkým výnosem po rozparcelování. Veškeré inženýrské sítě jsou přivedeny k hranici pozemku.

Obec Herálec se nachází 13 km od Hlinska, 5 km od Svratky a cca 17 km od Žďáru nad Sázavou. V samotné obci je základní občanská vybavenost – pošta, potraviny, základní a mateřská škola, dětské a workoutové hřiště, fotbalové hřiště a tenisový kurt, či kulturní dům. Okolní příroda umožňuje krásné procházky nebo třeba vyjížďky na kole. V letních měsících se můžete rekreovat u dvou rybníků Haťák a Šantrůček. Nedaleko je i rybník Velké Dářko, který je oblíbeným místem pro rybáře, ale také pro rekreační aktivity jako jsou například koupání, windsurfing, vodní lyžování, jízda na šlapadlech, člunech či kajacích.

K dispozici ihned.

Budeme se těšit na prohlídce

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: