Změněno: 01.05.2024 v 08:00 ID: 18989979
Nabízím k prodeji novostavbu rodinného domu o užitné ploše 106m2 s přilehlou garáží o ploše 20m2 na pozemku o velikosti 559m2 v lokalitě Ostravy Muglinova, do centra města je to pouhé 3km a v Komenských sadech jste pěšky do 10min. Dům je postaven tak, aby vyhověl vysokým požadavkům jejich budoucích majitelů, nechybí tepelné čerpadlo vzduch/voda značky Viesmann, zařizovací předměty od Grohe, vinylové podlahy, bezfalcové dveře s magnetickými zámky. Veškeré truhlářské výrobky dveře, schodiště, vestavěná skříň, venkovní terasa, jsou vyrobeny na míru stolařem tak, aby ladil k plastovým oknům s izolačními trojsky.
V přízemí RD se nachází předsíň s vestavěnou skříní, koupelna s vanou a sprchovým koutem, WC s umyvadlem, ložnice o 12m2, obývací pokoj s kuchyňským koutem a otevřeným schodištěm do patra. V patře se nachází otevřená galerie s výhledem do obývacího pokoje, dále WC s umyvadlem a 2 pokoje každý o výměře 15m2.
Při výstavbě se myslelo na komfort užívání k čemuž slouží automatické zavlažování zahrady, v 08/2023 položeny na zahradě trávní koberce.

Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: