Cena:
2 500 000 Kč (988 Kč/m²)
Změněno: 19.04.2024 v 10:59 ID: 18521092
Kód zakázky: , Exkluzivní Nabídka - Stavte si svůj sen na vlastní půdě!
Máme pro Vás jedinečnou příležitost v podobě pozemků o celkové rozloze 2.531 m2; v klidné lokalitě nedaleko silnice z Petřvaldu na Havířov. Tyto mírně svažité pozemky na ulici Šumbarská jsou obklopeny vzrostlými stromy s listnatým porostem, které poskytují nejen estetiku, ale i přirozenou ochranu před větrem a sněhem. Pozemky jsou situovány jen 1,2 metru pod úrovní ulice, což vytváří útulné a soukromé místo pro Váš nový domov.
Lokalita je ideální pro výstavbu bydlení, kde zástavba může pokrýt až 30 % ploch a stavba může mít až 2.NP + obytné podkroví. Elektrické vedení je již na dosah ruky na sloupech poblíž pozemku. Vodovodní přípojka je strategicky umístěna za cestou a chodníkem v zeleném pásu. Kanalizace je řešena moderně buď pomocí septiku, nebo vlastní čističky odpadních vod.
Tato lokalita se skvěle hodí pro vícegenerační bydlení (ideální pro 2 RD), kde zdravé stromy budou vaší přírodní bariérou a současně i zdrojem paliva pro útulné večery u krbu nebo grilování s rodinou a přáteli.
Nezapomeňte, že v blízkém okolí nejsou plánovány žádné další výstavby, takže klid a ticho jsou zde zaručeny.
Cena za tuto nezaměnitelnou příležitost je 2.500.000 Kč. (Pouze 978 Kč/m2)
Nechte svou domovskou představu ožít na těchto unikátních pozemcích. Zajímáte se o více informací? Napište nám nebo zavolejte, jsme tu pro Vás!

Kontakt

Milan Krupa

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: