Inzerce rodinných domů
Cena: Včetně provize, právního a hypotečního servisu.
Změněno: 20.03.2024 v 10:16 ID: 18930185
Kód zakázky: 212313, Nabízím vám k prodeji dvougenerační rodinný dům na ulici Podhorní, Brno - Líšeň, ideální pro ty, kteří hledají domov v blízkosti přírody s možností jeho přizpůsobení vlastním představám a potřebám nebo jako investiční příležitost s bytovými jednotkami k pronájmu.

Rodinný dům disponuje dvěma samostatnými bytovými jednotkami, které jsou odděleny venkovním schodištěm. Celková zastavěná plocha domu dosahuje 100 m2 na pozemku o velikosti 342 m2. Užitná plocha činí přibližně 122 m2, a dispoziční řešení domu je 5+2 .

V přízemí se nachází byt 2+1 se skladem a dvorkem. Ve druhém nadzemním podlaží naleznete bytovou jednotku 3+1 se dvěma komorami v opěrné zdi a vstup do půdního prostoru. Svažitá zahrada o rozloze 242 m2 dodává domu pohodu a příjemné prostředí.

Dům prošel modernizací, která zahrnovala novou kanalizační přípojku, zateplení zadní části fasády, novou opěrnou zeď, rozvody elektřiny a vody v přízemí. Obě bytové jednotky jsou vybaveny novým rozvodem topení včetně plynového kotle. Rodinný dům je napojen na všechny inženýrské sítě. Orientace domu je na jihozápad a severovýchod.

S objektem lze nadále pracovat a využít potenciálu pro vybudování tří bytových jednotek, které lze následně pronajímat nebo prodat. Tato nabídka představuje zajímavou příležitost k vlastnictví domu s možností dalšího zhodnocení.

Pro více detailů a informací ohledně domu mě neváhejte kontaktovat, případně se budu těšit na prohlídce domu.

Kontakt

David Borek

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: