Inzerce bytů
Změněno: 29.02.2024 v 10:35 ID: 18747676
Kód zakázky: 2722, Nabízíme vám k prodeji byt v původním stavu dispozičního řešení 1+1 o celkové výměře 49 m2, nacházející se na ulici Jirská v Ostravě. Byt je v družstevním vlastnictví. Ideální příležitost nejen k investici!

V domě se nachází pouze šest bytových jednotek, a konkrétně tento byt je situován ve 2.NP/3.NP. V domě není výtah, dům však prošel zateplením a má nová plastová okna.

Byt vás mile překvapí svou prostorností. Součástí vybavení bytu je původní kuchyňská linka, včetně plynového kotle. V koupelně najdete původní vanu a umyvadlo. WC je samostatným prostorem, avšak součástí koupelny. K bytu náleží i sklep, umístěný v podzemním podlaží.

V blízkosti je veškerá občanská vybavenost – v blízkosti domu se nachází menší supermarket (Albert), zastávka MHD a další potřebné služby.

Měsíční náklady jsou velmi nízké – zálohy pouze na elektřinu spol. prostor 28 Kč (osoba/měsíc), vodné a stočné 150 Kč (osoba/měsíc), revize komínů. Fond oprav činí 2249 Kč/měsíčně. Plyn a elektřinu si bude hradit každý člen družstva sám za sebe.

Parkování před domem. Byt je ihned k dispozici.

Byt je velmi zajímavý ke zhodnocení formou pronájmu.
Jsme pro Vás schopni najít vhodného podnájemce, vyřídit kompletní smluvní servis a případně zajistit i kompletní obchodní správu bytu.

Doporučuji prohlídku - pro více informací mě neváhejte kontaktovat.

Kontakt

Mgr. Dominika Samiecová

Neonreality

Poděbradova 2738, 70200, Ostrava - Moravská Ostrava a Přívoz
www.neonreality.cz

Více informací o Neonreality


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: