Inzerce rodinných domů
Změněno: 25.03.2024 v 23:08 ID: 18951039
Z důvodu plánovaného stěhování do něčeho menšího nabízíme prodej samostatně stojící nemovitosti s velkou, pěknou zahradou (celkem cca 3300m) v blízkosti Znojma, v malebné obci Horní Dunajovice (cca 10km). Zastavěnou plochu činí cca 1264 m.
Na zahradě, která je kamennými a cihlovými tarásky rozdělena na několik částí jsou vysázené ovocné stromy (meruňky, brosvoně, různé okrasné i užitkové stromy a keře, velký ořešák apod..., spodní část zahrady je osázena anglickými růžemi...
Samotná budova (bývalý mlýn) se skládá ze 2 samostatných částí, jedna část, vhodná k trvalému bydlení- má v přízemí menší koupelnu s WC, rozlehlou obývací místnost s kuchyňským koutem, odkud vedou točité schody do patra, kde se nachází několik dalších místností, prostorná koupelna s WC a zimní zahrada, ze které je možné vyjít do zahrady.
Druhá samostatná část (budova) je určená k rekonstrukci. V prostoru mezi oběma budovami se nachází uzavřený dvůr s terasou, garáž, sklep....Ze dvora je možné projít na zahradu. Objekt má vlastní studnu.
Na zahradě se nachází ještě 2 menší cihlové domky, využívané na nářadí apod., ale po úpravě by se daly využít k lepším účelům. Více fotografií na vyžádání. Nutné vidět.
Nemovitost jako celek by se po úpravách a rekonstrukci druhé části budovy dala využívat jako rekreační objekt, k účelům pronájmu a rekreace...
Pouze vážní zájemci.
V obci je veškerá občanská vybavenost (škola, školka, obchod, pošta).

Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: