Inzerce rodinných domů
Cena: včetně provize, včetně právního servisu
Změněno: 24.04.2024 v 10:29 ID: 18964073
Kód zakázky: 12512, Nabízíme Vám ke koupi stavbu domu s číslem popisným, částečně podsklepený, který je před rekonstrukcí, o velikosti 2+kk, v krásné části obce Dětmarovice. Součástí je pozemek o celkové velikosti 1253 m2, na kterém se nacházejí ovocné stromy (jabloň, hrušeň, jedlý kaštan), ovocné keře (maliny, ostružiny, rybíz, broskev). Je zde vysazen živý plot (Turkestánský brest), který bude v budoucnosti tvořit soukromí.
Dům je napojen na nově vybudovaný elektrický sloup (220V + 380V), plynová přípojka je na pozemku, je zde také vodárna z vlastní studny, která je upravována filtry, zajištěna změkčováním a UV desinfekcí (možnost také napojení na obecní vodovod). Dům je z části odvodněn pomocí hydroizolace + drenáží, která ještě není dokončena (k dokončení).
Stavební materiál který je k dispozici, je na dostavení výškového minima pro obývání a využívání, kde je k dispozici také armování pro výztuž věnce + samotné VOLUX věncovky. Dále zůstává bazén, trampolína, dětská houpačka, skluzavka, skleník.
Na pozemku se nachází hospodářské budově s novou krytinou, která je částečně podsklepena.
Je potřeba tento dům rekonstruovat jako rodinný nebo k celoroční rodinné rekreaci.
V případě zájmu o nezávaznou prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Kontakt

Danuše Šebestová

Realitní kancelář SLEZSKÝ DŮM s.r.o.

Václavská 1143/10, 70900, Ostrava - Mariánské Hory a Hulváky
www.slezsky-dum.cz

Více informací o Realitní kancelář SLEZSKÝ DŮM s.r.o.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: