Cena: možnost koupě bez 21% DPH
Změněno: 24.04.2024 v 09:11 ID: 18659911
Kód zakázky: , Nabízíme Vám jedinečnou příležitost k nákupu překrásného prázdninového domu, který je situován na romantickém místě v blízkosti Lipenské přehrady.

Náš nabízený dvojdům je skvělým místem pro relaxaci i trvalé bydlení. Můžete se těšit na tři útulné ložnice, dvě moderně vybavené koupelny a celkovou výměru 117 m2, ke kterým patří ještě zahrada a dvě parkovací místa.

Tento dům č.4 je součástí projektu Korzo Lipno - Karlovy Dvory, který se skládá z čtyř identických dvojdomů. Všechny z nich byly navrženy tak, aby co nejvíce zapadly do nádherné okolní krajiny. Kromě estetické hodnoty nabízí tento dům i vysokou energetickou efektivitu, díky kvalitnímu tepelnému čerpadlu, masivnímu zateplení a systému podlahového vytápění. Dům je napojen na vlastní zdroj vody a septik.

V případě, že se rozhodnete pro investiční využití, nabízíme služby společnosti Korzo Lipno, která se postará o veškerou správu nemovitosti. Tato možnost vám umožní získávat pasivní příjem po celý rok.

Dům je kompletně vybaven moderním nábytkem a kvalitními spotřebiči. Součástí domu je také plně vybavená kuchyň, útulný obývací pokoj a venkovní terasa s posezením.

Dům je situován na krásném místě u Lipenského jezera, kde je mnoho příležitostí k vyžití, například cyklostezky, turistické trasy, pláž u jezera či možnost rybaření.

Financování je možné řešit hypotékou, s jejíž zařízením Vám rádi pomůžeme.
Nemovitost je k dispozici ihned, tak mě neváhejte kontaktovat.

Kontakt

Ludmila Šťastná

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: