Cena:
Změněno: 03.05.2024 v 09:21 ID: 19008859
Kód zakázky: , Pokud hledáte domov v klidné vesnici s bohatým přírodním prostředím a přesto s rychlým spojením do Prahy, máme pro vás skvělou nabídku.

Nabízíme prostorný rodinný dům 4+kk o rozloze více než 90 m2 s garáží a dílnou a fascinujícím potenciálem pro budoucí rozšíření v podkroví.

Po vstupu do domu vás přivítá útulná chodba, odkud se dostanete do prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem o velikosti 40 m2. Zde najdete dostatek prostoru a pohodlí. Krbová kamna zajišťují příjemnou atmosféru. Koupelna je vybavena vanou, sprchovým koutem a samostatnou toaletou.

Dům nabízí tři ložnice, z nichž jedna může sloužit jako dětský pokoj a druhá jako šatna či další obytný prostor. Závěrem najdete útulnou ložnici.

Před třemi lety prošel dům rozsáhlou rekonstrukcí, včetně nové vodovodní a elektrické instalace a střešních latí, takže se můžete těšit na život v prakticky novém domě.

U vstupu najdete zastřešenou terasu, kde si můžete užívat soukromí a večerní klid. K dispozici je také garáž a dílna.

V podkroví najdete obrovský potenciál pro další využití, jako jsou další pokoje, herní místnost pro děti nebo úložný prostor.

V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, včetně obchodů, obecního úřadu, autobusové zastávky a sportovních zařízení. Díky skvělé dostupnosti na dálnici D10 jste rychle spojeni s okolními městy.

Kontakt

Vítězslav Culka

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: