Cena:
Změněno: 11.04.2024 v 18:49 ID: 18934172
Kód zakázky: 4433, Zachovejte si svůj kousek ráje v malebných Beskydech. Nabízíme k prodeji tradiční zděnou chatu s terasou a balkonem v idylických Malenovicích, odkud se vám naskytne dechberoucí výhled na beskydské panorama. Na vlastním pozemku o rozloze 399 m² se nachází toto útočiště pro všechny, kteří touží po úniku do náruče přírody, milují turistiku a zimní radovánky. Tato chata slibuje klid, soukromí a neomezené možnosti pro relaxaci i aktivní vyžití v souladu s přírodou. Budete okouzleni výhledem, půvabem chaty a inspirací, kterou nabízí pro realizaci vašich nových nápadů.

Přestože chata si zachovává svůj původní šarm, skrývá nekonečný potenciál pro individuální úpravy a modernizaci. Ať už sníte o přeměně garáže na obytný prostor, kuchyně nebo koupelny, či instalaci nového vytápění, vše je možné upravit dle vašich představ. Můžete obnovit dřevěné podlahy a tradiční okna, aby ještě více zvýraznily historický charakter chaty, přičemž zároveň je možné přidat moderní prvky pro lepší komfort a efektivitu.

Z chaty se snadno dostanete na pěší túry do okolí, včetně vyhlášených cílů jako jsou Lysá hora nebo Radhošť. Golf Resort Čeladná a Golf & Ski Resort Ostravice jsou jen krátkou jízdou autem a nabízí vynikající golfové hřiště s úchvatnými výhledy. Pro cyklisty region skýtá množství tras různé obtížnosti. V zimě pak region láká na lyžování a snowboarding v blízkých areálech.

Prozkoumejte bohatství místní kultury a historie, ať už návštěvou hradu Hukvaldy, nebo objevováním kulturních památek v okolí. Užijte si místní trhy, festivaly a koncerty, které vás seznámí s bohatou moravskou kulturou. Navštivte lokální restaurace a hospůdky pro ochutnávku tradičních jídel a nápojů.

Život v Malenovicích v Beskydech znamená únik od každodenního stresu a nabízí neomezené příležitosti pro odpočinek a aktivní životní styl. Tato oblast je ceněna pro svou čistou přírodu, svěží vzduch a klid. Chata s útulným interiérem a autentickou architekturou reflektuje tradiční horské bydlení, obohacené o moderní pohodlí.

Klíčové vlastnosti nemovitosti:
Obytná plocha: 120 m²
Užitná plocha: 192 m²
Dispozice: 4+1
Pozemek: 399 m², včetně 335 m² zahrady
Stav: Velmi dobře udržovaný, autentická okna a dřevěná podlaha, plně funkční střecha
Vybavení: Elektrika 380 V, vodní zdroj ze studny, žumpa, bojler, tuhá paliva s možností kombinovaného vytápění
Další: Garáž v současnosti využívána jako sklad
Přístup: Jednoduchý, po zpevněné komunikaci s parkováním na pozemku

Jsme hrdí na to, že můžeme nabídnout takto jedinečnou nemovitost, a věříme, že si zamilujete její kouzlo stejně jako my. Pokud máte zájem o více informací nebo si přejete domluvit osobní prohlídku, neváhejte kontaktovat naši BO! kancelář. Náš tým je připraven poskytnout vám veškeré potřebné informace a odpovědět na jakékoli dotazy, které můžete mít. Těšíme se na vaši návštěvu a na příležitost ukázat vám, co tato nemovitost nabízí.

BO! s námi rostou příběhy...

Kontakt

BO! reality a finance

Husova 406, 73961 , Třinec
www.boreality.cz

Více informací o BO! reality a finance


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: