Cena: včetně provize
Změněno: 10.04.2024 v 08:25 ID: 18834938
Kód zakázky: 56081, Nabízíme k prodeji horskou dvoj - chalupu v Krušných horách

Hledáte klidné a krásné místo pro odpočinek a relaxaci? Chcete si užít nádherné výhledy na okolní přírodu a lyžařské středisko Klínovec? Pak je tato nabídka právě pro Vás!

V exkluzivním zastoupení nabízíme prostornou a zařízenou horskou dvoj - chalupu v Háji u Loučné
pod Klínovcem, v srdci Krušných hor.
Nemovitost se nachází v místě se stavební uzávěrou, takže si můžete být jisti, že výhled na okolní krajinu zůstane nerušený.

Chalupy mají celkovou užitnou plochu 262,5 m2 a stojí na pozemku o velikosti 1622 m2.
Větší nemovitost nabízí v přízemí: vstupní halu, velkou obývací místnost s krbem, plně vybavenou kuchyň, koupelnu, toaletu a technickou místnost. Přízemí je částečně podsklepeno. V obytném podkroví se nachází 3 pokoje a toaleta.
Menší nemovitost nabízí v přízemí chodbu s toaletou a technickou místností, dále pak obývací pokoj s krbovými kamny a plně vybavenou kuchyňskou linkou. V patře jsou 2 pokoje, terasa a koupelna s toaletou. Nemovitost je vhodná pro celoroční užívání, je napojena na veřejnou vodovodní síť, má vlastní elektrický kotel. Pro odpad slouží septik.
Vzhledem k tomu, že mají obě nemovitosti možnost samostatného vstupu, je menší nemovitost vhodná pro osobní využití a větší případně k pronájmu.

Nemovitosti se nacházejí v klidné a malebné obci Háj, která je součástí města Loučná pod Klínovcem. Obec vznikla v 16. století v souvislosti s krušnohorským dolováním rud, ale postupně se proměnila v rekreační centrum zaměřené především na zimní sporty na nedalekém Klínovci. Lokalita je atraktivní nejen pro tuzemské, ale i pro německé turisty, kteří oceňují blízkost lyžařských středisek na Klínovci a Fichtelbergu. Nemovitost je ideální pro milovníky zimních sportů, turistiky i relaxace v přírodě. V okolí chalupy se nachází mnoho zajímavostí, jako například historická vápenka, zaniklá osada Königsmühle, trojmezní hraniční kámen. Pro milovníky turistiky a cyklistiky je k dispozici Krušnohorská běžecká magistrála, naučná stezka Loučná pod Klínovcem nebo Trail Park Klínovec.

Nemovitosti jsou dobře dostupné po silnici I/25, která spojuje Karlovy Vary a Chomutov. Nejbližší autobusová zastávka je vzdálena 300 metrů, nejbližší vlaková stanice je v Loučné pod Klínovcem, 2 km od chaty. V zimní sezóně je k dispozici skibus, který jezdí mezi chalupou a skiareálem Klínovec.

Cena za nemovitosti je včetně veškerého vybavení a nábytku. Nemovitost je k dispozici ihned. Lze plynule navázat na letní sezónu s možností pronájmu přes Booking ( s aktuálním hodnocením 8.2.).

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, se kterým Vám rádi pomůžeme.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího dle jím stanovených kritérií.

Pokud máte zájem o tuto jedinečnou příležitost, neváhejte nás kontaktovat.

Těšíme se na Vás na prohlídce.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: