Inzerce bytů
Změněno: 15.04.2024 v 10:23 ID: 18965957
Kód zakázky: 52554, Naše společnost exkluzivně nabízí k prodeji byt o dispozici 3+kk v Bendově ul., Plzeň – Jižní Předměstí. Bytová jednotka o celkové ploše 95m2 se nachází v 4.NP cihlového domu bez výtahu.

Bytová jednotka s orientací na jih a sever byla postavena jako nová jednotka v roce 2009 a je členěna na předsíň s dostatečným úložným prostorem, koupelnu s vanou a toaletou, obývací pokoj s kuchyňským koutem a kuchyňskou linkou vyrobenou na míru včetně vestavěných spotřebičů; ložnici a samostatný pokoj. Všechny místnosti jsou samostatně přístupné z předsíně. K bytu náleží sklep a další společné prostory domu, jako i podíl společné zahrady ve vnitrobloku s posezením.

Ohřev vody a vytápění zajišťuje plynový kotel. Měsíční náklady včetně fondu oprav, vody, elektřiny a plynu činí 4.900 Kč. Je možné přenechání parkovacího stání na oploceném pozemku v Bendově ul. za 1300,-Kč/měsíc.
Byt se nachází v širším centru města s maximální občanskou vybaveností, přesto nedaleko zeleně - Borského parku, Vodní nádrže České údolí apod. V červnu bude dokončena rekonstrukce ulice, kdy vzniknou před domem nové parkovací stání a zeleň, díky čemuž ulice dostane moderní vzhled.

S financováním Vám rádi pomůžeme. V případě zájmu, nás neváhejte kontaktovat, budeme se těšit na osobní schůzku. Uvedené plochy v půdorysu bytu mají orientační hodnoty.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: