Cena: včetně provize
Změněno: 18.03.2024 v 01:00 ID: 18848383
Kód zakázky: 52402, Byt 3+kk v unikátní rezidenci Botanica, která byla oceněna mezinárodním certifikátem BREEAM EXCELLENT, díky použitým technologiím.

Objekt Botanica se nachází v ulici Pod stolovou horou na Praze 5 v Jinonicích, v prestižní rezidenční čtvrti, která sousedí s přírodním parkem „Košíře – Motol“. Jeho součástí je i přírodní památka - stolová hora Vidoule, jeden z nejvyšších pražských kopců.

Ve vedlejším vchodě pro Vás máme k prodeji obdobný byt, který můžete vidět také ve videoprohlídce nebo na webových stránkách makléře barborazidlicka. cz

Bytový dům je navržen v nízkoenergetickém standardu - důkladně zateplený obvodový plášť budovy, kvalitní okna a solární termické kolektory pro předehřev teplé vody, umístěné na střeše bytového domu. Jedno ze zelených řešení bytového domu Botanica je zcela unikátní. Jde o systém pro hospodaření s tzv. šedou vodou. Jeho principem je recyklace použité vody z umyvadel, van a sprch, a její opětovné použití slouží zejména ke splachování toalet. Díky tomu je možné ušetřit až 26 % běžné spotřeby pitné vody. U domu je navíc umístěna akumulační nádrž pro zachycování dešťových vod, které jsou využívány pro zalévání zahrádek a zeleně v okolí domu, a tím nahradí spotřebu pitné vody. Retence dešťových vod je zajištěna i díky zeleným střechám nad prostorem garáží a některých bytových jednotek.

Užitná plocha bytu činí 81m2. K bytu náleží terasa o rozloze 50 m2, která je přístupná ze tří pokojů. Všechna okna disponují venkovními žaluziemi na elektrické ovládání. V bytě zůstává kuchyňská linka včetně vestavěných spotřebičů, TV, regály, skříň, botník, pračka. Součástí je dále garážové stání. Ve společných prostorách je možné využívat kolárnu a místnost se sprchou pro mytí kol, kočárků či zablácených psů. Velkým bonusem je i nabíječka pro elektromobily, přímo v garáži bytového domu.

V blízkosti rezidence se nachází i golfové hřiště, mezinárodní školy, jako například Deutsche Schule Prag, školky, víceleté gymnázium, anglická mateřská školka Little Bear i Gymnázium Jaroslava Heyrovského. Dále pak obchody a supermarkety, ale i Galerie Nové Butovice, kde naleznete veškeré obchody, služby i restaurace. Dopravní dostupnost zajišťuje blízká autobusová zastávka a stanice metra B „Nové Butovice“. Nájezd na dálnici D5 je od bytového domu ve vzdálenosti 1 km a letiště Václava Havla přibližně 15 minut jízdy.

Možné financovat hypotečním úvěrem, se kterým Vám rádi pomůžeme.

Více informací u makléřky a na prohlídce.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: