Inzerce bytů
Cena: včetně provize
Změněno: 15.04.2024 v 12:24 ID: 18906160
Kód zakázky: 57271, Pro milovníky nadstandardního bydlení s veškerou občanskou vybaveností a zároveň kouzlem krásné přírody (Přírodní rezervace Prokopské údolí), nabízíme k prodeji příjemný, prosvětlený byt kategorie 3+kk o podlahové ploše 76 m2 s balkónem 6 m2 ve 2. patře čtyřpatrového domu s výtahem v atraktivní lokalitě Barrandova. K dispozici vlastní garážové stání.
Za vstupními dveřmi je prostorná předsíň 6,8 m2, nalevo poté krásná ložnice 13,6 m2 se samostatnou šatnou 3,1 m2, kde se procházíte po podlaze z bílého jasanu a další krásná exotická dřevina zebrano potom kryje topení a stejná kombinace Vás čeká i v menším pokoji 7,3 m2, který může sloužit jako dětský pokoj. Mezi těmito pokoji je ještě samostatná toaleta 1,6 m2 s umyvadlem a hned vedle koupelna s vanou, sprchovým koutem značky Hüppe, umyvadlem a také oknem, dlažby jsou velkoformátová keramika v imitaci pískovcového kamene.

Na konci chodby vstupujeme do obývacího pokoje s kuchyňským koutem 30,4 m2. Kuchyňská linka Hanák je osazena dvířky z masivu v laku slonové kosti a průsvitnými skleněnými dvířky. Spotřebiče jako myčka a horkovzdušná trouba, spolu se sklokeramickou deskou jsou značky Siemens. Prostor krásně rozzáří kvalitní osvětlení německé firmy Zumtobel, od které jsou i vypínače. Unikátní doplněk je kuchyňská deska z jednoho kusu štípané růžové žuly. Bar, který odděluje kuchyň od obývací části je vyroben z finské oceli, doladěn sloupy z bambusu a bambusovým LED osvětlením. Podlahy a obklady kolem okna jsou ze dřeva merbau, které patří mezi nejkvalitnější dřeviny světa. Dostáváme se až k balkónu 6 m2, kde můžete posedět na nábytku z teaku a vychutnávat kávu při pohledu do přírody.
Vzácné dřeviny se potom promítají i v nábytku a dalším vybavení jako jsou ručně vyráběná skříň, komody s kováním z mahagonu dovezené z Mexika, komoda pod TV a truhla s Buddhou pod oknem, kdy se jedná o kusovou ruční výrobu. I holandský příborník v barvě slonové kosti z patinou je ruční výroba. Jídelní stůl a židle jsou z masivního teaku, stejně jako komoda v ložnici a masivní rám postele. O ponechání vybavení a nábytku lze jednat. Dveře jsou pak všechny dřevěné lakované.

K bytu patří sklep 3 m2 a garážové stání.
V bezprostřední blízkosti bytu se nachází veškerá občanská vybavenost: obchody, drogerie, lékárna, základní škola, školka, praktický lékař, pošta, rekreační areál a množství kaváren a restaurací. Kolem pivovaru Prokopák se můžete vydat za krásou Prokopského údolí a Dalejského potoka. V docházkové vzdálenosti je autobus nebo tramvajová zastávka Poliklinika Barrandov, na metro B se dostanete za 10 minut.
Byt je v osobním vlastnictví, možno financovat hypotékou, se kterou Vám rádi pomůžeme. Datum nastěhování po dohodě.
Vřele doporučujeme prohlídku.

Při rychlém jednání sleva!

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: