Inzerce bytů
Cena: včetně provize
Změněno: 28.05.2024 v 16:43 ID: 19039206
Kód zakázky: 60573, Nabízíme k prodeji byt 3+KK, který se nachází v přízemí dvoupodlažního domu. Dům i byt prošly celkovou rekonstrukcí. Nová zateplená fasáda, nová okna, dveře, elektroinstalace, vodoinstalace, štuky, podlahy, kuchyně, koupelna. Byt o podlahové ploše 46 m2 je velmi dobře dispozičně řešený a tvoří ho předsíň se šatní skříní, pokoj s vestavnou skříní, obývací pokoj s kuchyní a moderní kuchyňskou linkou., ložnice, koupelna s vanou a toaletou.
Velkou výhodou je vlastní dvůr před domem, kde je možné parkování vozidel a posezení. Celkové měsíční náklady spojené s užíváním bytu jsou pouze 5.550,- Kč. Vytápění bytu zajišťuje elektrokotel napojený na radiátory a podlahové topení.

Malebné městečko Kostelec nad Černými lesy nabízí kompletní občanskou vybavenost a umožňuje komfortní rodinné bydlení v těsné blízkosti přírody. Najdete zde školy, školky, lékaře, lékárny, supermarkety, poštu, banku, restaurace, kadeřnictví i veterinární ordinaci.
Výborná dopravní dostupnost do Prahy - autem 30 min. na Černý Most nebo 50 min. do centra Prahy, pravidelný autobusový spoj na stanici metra Háje. Vlakové nádraží v Českém Brodě je vzdáleno cca 7 min. jízdy autem.

Budu se na Vás těšit na prohlídce bytu.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: