Inzerce bytů
Cena: včetně provize
Změněno: 13.04.2024 v 01:00 ID: 18904885
Kód zakázky: 57537, Hledáte vhodnou investici a přitom si potrpíte na komfortu?

V tom případě je tato jednotka přímo pro Vás. Tento typ bydlení je ideální pro studenty, startovací bydlení nebo jako alternativa hotelového bydlení pro mimopražské zaměstnance firem. Tato jednotka je navíc už obsazena nájemníkem a máte tedy od okamžiku nabytí nemovitosti zajištěný okamžitý příjem.

K prodeji je dostupná už poslední jednotka spolu s parkovacím místem (v ceně). Jednotka má podlahovou plochou 54,2 m2 a prodává se i včetně sklepa o ploše 1,2 m2. Soukromá venkovní stání, která jsou hlídaná ve vnitrobloku, mají rozlohu 12 m2.

Jednotky jsou nově rekonstruované. Mají novou kuchyňskou linku včetně spotřebičů (varná deska, mikrovlnka, myčka nádobí, lednice), vestavěné skříně, podlahy a koupelny s novými pračkami a sušičkou. Navíc v suterénu domu je možné využívat i dvě prádelny.
Vizualizace interiéru slouží pouze pro představu možného uspořádání. Jednotka se prodává tak, jak je zachycena na fotografiích.

Hned u vstupu Vás uvítá recepce, která je k dispozici 24 hodin denně a stará se o všechno. Přebírá poštu a objednávky, předává klíče, střeží objekt, a mnoho dalšího. Ve společných prostorách můžete využívat vše na co si jen vzpomenete:

Sledujete rádi filmy a seriály? Prostor tu nabízí i TV room s velkoplošnou obrazovkou.
Potřebujete místo pro schůzky a nechce se Vám nikam jezdit? Společenská místnost je pro to jako dělaná.
Máte rádi zahradničení? Výborně, je zde i komunitní zahrádka pro pěstování bylinek a zeleniny.
Máte raději grilování a posezení na terase? Nebo dokonce pořádání párty s přáteli či sousedy? To není problém. Na venkovní terase máte připravený gril.
Jste zastánci pohybu a chodíte do posilovny? Už nemusíte nikam jezdit. Stačí sjet výtahem rovnou do soukromého fitness v domě.
A co takhle relaxace a masáže? Ano, možné je tu vše.

Umístění rezidence je navíc v prestižní části Prahy 5 – Malvazinky, kde je vše potřebné na dosah. Z dopravního spojení můžete využívat metro, autobus, tramvaj, a dokonce vlak. Nicméně i pěšky je to všude kousek. Na metro se pohodlnou chůzí dostane za pouhých 7 minut. Zajít si můžete i do přírodního parku Košíře, zahrát golf nebo navštívit komplex Waltrovka. Pokud máte rádi dobré jídlo či kávu, máte na výběr hned z několika skvělých restaurací a kaváren, které ráda doporučím na osobní prohlídce.

Na nic nečekejte a domluvte si svůj termín prohlídky.

S financováním Vám také rádi pomůžeme a budu se těšit na osobní setkání.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: