Cena: včetně provize
Změněno: 08.04.2024 v 10:40 ID: 18935979
Kód zakázky: 55131, V zastoupení klienta nabízíme byt s dispozicí 3+1. Byt se nachází v klidné části obce Mladé Boleslavi v ulici u Stadionu. Byt prošel před 10 lety kompletní rekonstrukcí.

Jedná se o byt v osobním vlastnictví, o užitné podlahové ploše 64,31 m2, nacházející se v 5. patře (6. NP) osmipatrového panelového domu s výtahem. Dům prošel celkovou revitalizací (zateplení domu, výtah, nové stoupačky, poštovní schránky, interiéry domu atd.) a je vybaven kamerovým systémem.

Dispozice bytu: vstupní chodba, koupelna s vanou, samostatné WC, ložnice a pracovna, obývací pokoj a kuchyň. Pracovna vznikla vybouráním starší komory a posunutím příček v bytě. K nabízené nemovitosti náleží sklepní kóje o velikosti 1,8 m2, umístěná v přízemí domu. Podlahovou krytinu bytu tvoří dlažba – chodba, kuchyň, koupelna, WC a linoleum pokryté koberci – obývák, pracovna a ložnice. Je zde zavedena internetová přípojka od společnosti Dragon (možnost i jiných společností). Parkování je možné přímo u domu nebo na parkovištích v jeho těsné blízkosti včetně nově postaveného parkovacího domu.

Součástí prodeje jsou vestavěné spotřebiče v kuchyňské lince.

Měsíční provozní náklady, včetně fondu oprav, jsou při počtu dvou osob v bytě, ve výši cca 5.100,-Kč (předpis záloh, fond oprav, elektřina, voda). V bytě je i plynová přípojka, nyní zaplombovaná, je možné ji znovu připojit.

V blízkosti naleznete veškerou občanskou vybavenost, např. autobusovou zastávku, park, dětské hřiště, základní a mateřské školy, obchody a nákupní centra, fotbalový stadion, lékaře a podobně. Nabízená nemovitost je vhodná jak na vlastní, pohodové bydlení, tak i na investici (možnost okamžitého pronájmu za cca 15.000, - Kč/měsíčně bez energií).

V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat na prohlídku

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: