Inzerce rodinných domů
Změněno: 15.04.2024 v 03:44 ID: 18744610
Kód zakázky: 3937, Hledáte velký, ale opravdu velký byt s krásným okolím? Navíc se zahradou a parkováním na pozemku za plotem? A jako bonus navíc s výhledem na hrad? Tak jeden takový Vám nyní v exkluzivním zastoupení majitele nabízíme. Dispozičně je řešen jako 5+kk a jeho velikost je úchvatných 156 m². Byt je umístěn v rodinném domě o dvou bytových jednotkách.

Nachází se v 1. patře domu, který v roce 2015 prošel kompletní rekonstrukcí. Obývací pokoj spojený prakticky s kuchyní disponuje krásným prostorem 50 m², což je velikost kdejakého malého bytu 2+1. Dále se můžete těšit na ložnici, dva pokoje a pracovnu. Byt má k dispozici i velkou koupelnu, v které nechybí vana ani sprchový kout. Prostorná technická místnost poskytuje zázemí pro technické vybavení. Byt má dokonce 3 toalety. Jednu v koupelně, druhá je samostatná a třetí je v přízemí domu, aby se ze zahrady nemuselo běhat do patra. Jak praktické…

Navíc je v půdním prostoru další velká příležitost. A to dalších cca 100 m², které se dají zrekonstruovat na krásný podkrovní byt s výhledy na hrad.
V domě je podlahové vytápění, navíc v prostoru, kde rodina bude trávit nejvíce času, jsou krbová kamna, která zajistí pohodovou teplotu a atmosféru.
V zadní části domu je zahrada a možnost parkování.

Spojení na dálnici v obou směrech je 10 min autem, což je velmi příjemné a v dnešní době i důležitým aspektem. Do Lipníka nad Bečvou, kde je veškerá občanská vybavenost jsou to pouhé 3 km. Přidanou hodnotou tohoto bydlení je cyklostezka, která je kousek od bytu a vede okolo řeky Bečvy z Přerova až do Teplic nad Bečvou. Tato lokalita je obklopena krásnou přírodou, což znamená, že budete mít přístup k pěší turistice, cyklotrasám a dalším outdoorovým aktivitám.

V Týně nad Bečvou pobýval i nejslavnější český skladatel Bedřich Smetana. Tato historická souvislost dodává této lokalitě ještě větší kulturní a historickou hodnotu.

Pokud Vás tato ojedinělá nabídka zaujala, tak nás kontaktujte a potkáme se na společné prohlídce. S vyřízením financování Vám rádi pomůžeme.

Kontakt

BO! reality a finance

Husova 406, 73961 , Třinec
www.boreality.cz

Více informací o BO! reality a finance


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: