Cena: .
Změněno: 10.04.2024 v 13:32 ID: 18391840
Kód zakázky: 216767, Byt je v osobním vlastnictví, lze ho ale i financovat družstevním financováním bez prokazování příjmů.
Vstupte do světa neobyčejnosti s tímto ohromujícím bytem 3kk, který prošel nedávnou luxusní rekonstrukcí ve Vamberku. Vytvořili jsme pro vás jedinečné místo, kde se spojuje moderní elegance s dokonalým komfortem.

Tento byt nabízí:

Dispozici 3kk (2 ložnice + obývací pokoj s kuchyní) na celkové ploše [uveďte celkovou plochu bytu v metrech čtverečních].
Vytápěnou podlahu v koupelně, která zajišťuje příjemnou teplotu pro vaše nohy.
Útulný krb v obývacím pokoji, který přináší nejen romantiku, ale také ohřívá vodu v boileru během zimních měsíců.
Vybavení a vlastnosti tohoto bytu zahrnují moderní kuchyni s prvotřídními spotřebiči a elegantními detaily. Obývací pokoj je navržen s důrazem na luxus a pohodlí, díky krbu zde panuje neopakovatelná atmosféra. Koupelna je vybavena nejnovějším designem a vytápěnou podlahou, která dodává pocit luxusu a komfortu.

Kromě interiéru vás tento byt také očaruje svou venkovní oázou. Zde si můžete vychutnávat čas s rodinou a přáteli v prostorném posezení. Zahradní domek s grilem vám umožní pořádat nezapomenutelné večírky a grilování za každého počasí.

Na část kupní ceny lze využít hypoteční úvěr s úrokem 1,89%

Kontakt

Lukáš Křivanec

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: