Inzerce bytů
Cena: Včetně provize, právního a hypotečního servisu
Změněno: 21.05.2024 v 11:38 ID: 19033938
Kód zakázky: , Hledáte investiční byt nebo startovací bydlení, které si přizpůsobíte k obrazu svému? Byt, který se nachází v atraktivní lokalitě a zároveň v blízkosti přírody? Pokud si říkáte ano, tak čtěte dál.

Nabízím k prodeji byt 2+1 s výměrou 56 m2 a s balkonem o velikosti 3,8 m2, na ulici Musorgského v Brně v Kohoutovicích. Byt se nachází v panelovém domě po revitalizaci, která zahrnovala zateplení všech štítů, plastová okna, nové balkony vč. zasklení, rozvody vody v plastu a také kanalizační potrubí.

Byt je umístěn v 3. poschodí (z celkových 4) bytového domu bez výtahu. Byt je po částečné modernizaci, posouvací dveře vč. obložek, obložené umakartové jádro. Byt je pak vhodný k další modernizaci, případně lze také pracovat s jeho dispozicí. V bytě je šatna. V přízemí domu se také nachází sklepní kóje.

Poblíž bytu se nachází známý lesopark obora Holedná a Aquapark Kohoutovice, zastávka trolejbusu č. 37, zastávka autobusu N97, a také kompletní občanská vybavenost. Před domem se nachází parkoviště.

Chcete vidět byt osobně? Dejte mi vědět a rád vás vezmu na prohlídku. Budu se těšit.

Kontakt

David Borek

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: