Inzerce bytů
Cena: Rezervováno
Změněno: 07.03.2024 v 14:22 ID: 18869373
Kód zakázky: 220987, Upozornění: Tato nabídka je rezervována konkrétním zájemcem a v rezervační lhůtě není k dispozici! Nechcete se starat o zahradu, tak hledáte v rekreačně přitažlivé lokalitě raději byt? Byt, kde budete mít pohodlné zázemí pro všechny Vaše relaxační a sportovní aktivity, ale kam se můžete nastěhovat i trvale? Je Třeboňsko tou vysněnou lokalitou? Tak to si prohlížíte ten správný inzerát.
Na základě povolení majitele nabízíme k prodeji byt 2+1 54 m2 ve zvýšeném přízemí zděného bytového domu na tichém místě městyse Chlum u Třeboně, okres Jindřichův Hradec. Byt nabízí prostornou chodbu, obývací pokoj s romantickými krbovými kamny, ložnici, samostatnou kuchyni, koupelnu s vanou a samostatné WC. Automatická pračka a bojler jsou umístěny na chodbě. K bytu patří dva sklepy o celkové ploše cca 5m2 a velká kůlna na dřevo (8m2). Městský charakter bytu zajišťuje vlastní plynový kotel ústředního topení a ten chalupářský charakter romantická krbová kamna s příjemným živým ohněm. Nová plastová okna vedou na jihovýchod, což zajišťuje příjemné, světlé místnosti. Z oken se díváte na tenisové kurty, kde můžete realizovat i své sportovní choutky. Pro uložení kol, případně kočárků slouží společná místnost v domě, v prostorných sklepech uložíte další objemné sportovní potřeby a v dřevěné kůlně můžete mít dostatek dřeva do krbových kamen. Zateplený dům zajišťuje úsporu provozních nákladů.
Chlum u Třeboně je součástí té nejkrásnější části Třeboňska, Množství rybníků obklopených lesy, mnohdy oddělených pouze hrázemi, po kterých vedu romantické cyklistické stezky. V nedaleké Majdaleně mohou vodáci nasednou do svých kánoí, pramic a raftů a sjet řeku Lužnici. Houbaři, rybáři, cyklisté, vodáci i další obdivovatelé přírody a historických památek zde najdou nevyčerpatelné možnosti k naplnění svých zájmů. Městys nabízí i velkou šíři občanské vybavenosti - školka, základní škola, lékaři, pošta, restaurace a další služby umožní pohodové bydlení i rekreaci. Spojení s Třeboní zajišťují pravidelné autobusové spoje.
Doporučujeme - prostorný byt 2+1 v obci uprostřed nádherné jihočeské přírody.

Kontakt

Jiří Brůža

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: