Cena:
Změněno: 24.04.2024 v 09:14 ID: 18602017
Kód zakázky: 127467, Nabízíme Vám poslední exkluzivní byt o velikosti 3+kk v prestižní novostavbě, která se pyšní nejen svou výjimečnou polohou v srdci Hradce nad Moravicí, ale také svým nízkoenergetickým standardem. Představujeme vám k prodeji bytovou jednotku 3+kk, jejíž interiér je navržen s důrazem na funkčnost a estetiku, a jejíž balkón o rozloze 9 m2 je ideálním místem pro relaxaci, zábavu nebo pěstování rostlin.

Tento byt je nejen prostorný a světlý, ale také ekonomicky výhodný díky své energetické účinnosti. Výstavba domu je realizována s použitím moderních technologií a materiálů, které zaručují nízké náklady na vytápění a celkový provoz bytu. Kromě již zmíněných výhod je tento byt vybaven fotovoltaickými panely pro ohřev teplé vody a výrobu elektrické energie pro společné prostory. Solární panely a kvalitní izolace přispívají k výrazné úspoře energií, což znamená nižší měsíční výdaje pro vás a šetrnější přístup k životnímu prostředí.

Vychutnejte si pohodlí moderního bydlení s minimálními provozními náklady v bytě, který je synonymem pro udržitelný životní styl. Bytová jednotka je připravena k nastěhování s kompletním interiérovým dokončením, moderní kuchyňská linka s kompletním setem spotřebičů, indukční deska, horkovzdušná trouba, digestoř, myčka, mikrovlnná trouba, lednička s mrazákem, koupelna s vybavením. Interiér bytu je zdůrazněn kvalitními dubovými dřevěnými podlahami, které dodávají každé místnosti pocit tepla a domácí pohody. Nadstandardně vysoké dveřní otvory zase zvyšují pocit prostoru a elegance. Koupelny jsou vybaveny ambientním osvětlením, které vytváří dokonalou atmosféru pro relaxaci a odpočinek. A pro maximální pohodlí je k dispozici výtah, který usnadňuje přístup k bytu. Vše vymalováno v neutrálním bílém provedení, připravené pro vaše osobní doteky. Elektrické podlahové vytápění a otopný žebřík v koupelně zajišťují pohodlí po celý rok.

Doplňující možnosti:

Parkovací stání – možnost dokoupení zastřešeného parkovacího místa přímo u domu za 180.000 Kč.

Hradec nad Moravicí je malebné město s bohatou historií a kompletní občanskou vybaveností. Vše potřebné najdete na dosah – školky, školy, lékařské středisko, lékárnu, obchody, restaurace a čerpací stanice. Místní zámek s parkem je perlou regionu a nabízí kulturní a společenské akce. Dopravní dostupnost do Opavy je vynikající, ať už autem, autobusem nebo vlakem. Přírodní krásy okolí lákají k procházkám a cyklovýletům.

Byt 3.2 – Vaše nová adresa pro šťastný život.

Pro více informací nebo pro sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši návštěvu a případné dotazy rádi zodpovíme s odbornou péčí a pozorností, kterou si zasloužíte. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Kontakt

Realitní kancelář STING, s.r.o.

1.máje 540, 73961, Třinec
www.rksting.cz

Více informací o Realitní kancelář STING, s.r.o.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: