Cena:
Změněno: 19.04.2024 v 19:14 ID: 18964024
Kód zakázky: 129604, Nabízíme k prodeji družstevní podíl k bytu 3+kk v klidném prostředí s krásným výhledem na Priessnitzovy lázně.

Pokud máte rádi přírodu, soukromí a současně by jste byli rádi v blízkosti centra Jeseník máme pro Vás zajímavou nabídku bydlení v cihlovém domě s krásným výhledem na jesenické panorama. Kolem domu je dostatek prostoru a nenachází se žádná frekventovaná cesta.

Byt je v 2NP o celkové ploše ploše 53m2 s orientací na jihovýchod, západ i severní stranu s prostornou velkou kuchyní, která by se dala využít současně i jako obývací místnost a tím by se dala nemovitost využít i jako 3+kk.

Byt i dům je v pěkném udržovaném stavu. Jedná se o velmi příjemné klidné bydlení nedaleko centra Jeseník ideální místo pro rodinu, děti s využitím okolí louky a procházek do přírody.

V blízkosti domu veškerá občanská vybavenost nákupní centrum + LIDL, BILLA v centru poliklinika, lékárny, zastávky MHD i autobusového nádraží, MŠ, ZŠ, SŠ, Albert, Kaufland. Současně je nedaleko možnost procházek do přírody a 5 minut jízdy vzdálené Priessnitzovi léčebné lázně.

Dispozice bytu: předsíň s vestavěnou skříní, koupelna se sprchovým koutem, WC a oknem. Obývací místnost s výhledem do přírody, ložnice s výhledem do přírody. Velká prostorná kuchyň s kuchyňskou linkou se sporákem a troubou včetně menšího prostoru s kondenzačním kotlem. K bytu náleží prostorný sklep. Společně lze využívat okolí domu.

Od roku 2017 nové plastové okna, elektrické rozvody, rozvody vody a odpadní rozvody. Nemovitost je k dispozici k okamžitému nastěhování. Nemusíte dělat žádné náročné opravy. Byt má velký potenciál v krásném prostředí.

Ostatní informace Vám velmi rádi poskytneme telefonicky i na osobní prohlídce.

Těšíme se na Vás - nenechejte si ujít velmi zajímavou investici v srdci lázeňského města Jeseník. V případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo prodat nejvýhodnější nabídce. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Kontakt

Hana Jakubíčková

Realitní kancelář STING, s.r.o.

1.máje 540, 73961, Třinec
www.rksting.cz

Více informací o Realitní kancelář STING, s.r.o.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: