Cena:
Změněno: 05.05.2024 v 01:14 ID: 19007378
Kód zakázky: 129828, Nabízíme k prodeji jedinečnou nemovitost – mezonetový apartmán 3+kk s vlastní terasou a parkovacím místem ve Wellness hotelu Říčky v Orlických horách.
Apartmán má výměru 82 m2 a terasa 22 m2, součástí apartmánu je i vlastní lyžárna, kde je možné uskladnit lyže a v létě třeba kola. Apartmán je plně zařízený a vybavený včetně kuchyňské linky se spotřebiči (vestavná lednice a varná deska), v koupelně je vana, v patře jsou 2 samostatné ložnice. Velkou předností této nemovitosti je vlastní jižně orientovaná terasa s výhledem do okolní přírody. Celkové náklady na správu a údržbu apartmánu + energie činí kolem 4.500 – 5000 Kč/měsíc.
K dispozici máte restauraci (snídaně, obědy, večeře), wellness (s bazénem, vířivkou a saunou). posilovnu, tenisový kurt, půjčovna elektrokol přímo v resortu Hotel Říčky. Můžete si tak užívat volného času, lyže, kolo, golf, pěší túry či procházky do přírody a okolí. V zimních měsících jezdí přímo od apartmánu Skibus do Ski centra Říčky - pohodlně se tak dostanete až k závoře na horním parkovišti, odkud je to k lanovce již kousek.
V době, kdy nemáte možnost trávit volný čas na horách, tak můžete využít i možnosti pasivního příjmu formou krátkodobého či dlouhodobého pronájmu apartmánu na základě rámcové smlouvy s Wellness hotelem Říčky.
V případě zájmu o bližší informace či sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat. V případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo prodat nejvýhodnější nabídce. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Kontakt

Ing. Michal Dvořák

Realitní kancelář STING, s.r.o.

1.máje 540, 73961, Třinec
www.rksting.cz

Více informací o Realitní kancelář STING, s.r.o.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: