Inzerce bytů
Cena:
Změněno: 26.04.2024 v 12:52 ID: 19000145
Kód zakázky: , Nabízíme k prodeji precizně zrekonstruovaný byt o dispozici 3+1 s podlahovou plochou 72,5m2. Rekonstrukce bytu byla provedena v roce 2020. V rámci rekonstrukce bylo vyzděno koupelnové jádro. Rozvody elektřiny, vody a odpadu jsou kompletně nové. Byly položeny nové podlahy, téměř v celém bytě je kvalitní plovoucí podlaha, pouze na chodbě je dlažba. Místnosti jsou osazeny dveřmi s obložkami. Všechny stěny i stropy jsou obložené sádrokartonem, jsou tak dokonale rovné, strop je navíc odizolován vatou. Byt je vybavený moderní kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči. Součástí bytu je balkon. Další výhodou bytu je prostorná šatna. Vchodové dveře do bytu jsou bezpečností.

Součástí prodeje bytu je velká část vybavení, kromě kuchyňské linky včetně spotřebičů zde zůstane sedací souprava, psací stůl, věšákový systém s policemi v šatně, lavice a věšák na chodbě, šatní skříň v ložnici, dvě postele a komoda v dětském pokoji a také pračka se sušičkou AEG. Vše bylo pořizováno až po dokončení rekonstrukce.

Byt se nachází v Bílině v ulici Sídliště Za Chlumem, ve 4. patře revitalizovaného, jednovchodového panelového domu bez výtahu. K bytu náleží komora na chodbě a sklepní kóje. V okolí bytu je dobrá občanská vybavenost.

Kontakt

Markéta Prchalová

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: