Cena:
Změněno: 10.05.2024 v 14:14 ID: 19013553
Kód zakázky: 129921, Exkluzivně vám představujeme luxusní byt 3+1 v prestižní lokalitě Mařatice, který prošel kompletní rekonstrukcí. Tento moderně zařízený byt o celkové ploše 82 m² se nachází ve 4. nadzemním podlaží panelového domu bez výtahu, což zajišťuje absolutní soukromí bez sousedů nad sebou.


Interiér bytu, laděný do moderního stylu, vás okouzlí svou šedobílou barevnou kombinací. Nově instalované rozvody včetně radiátorů a omítek přinášejí komfort a bezstarostné bydlení. Pro rodiny s
dětmi je ideální přítomnost umyvatelných stěrek. Sádrokartonové podhledy s LED osvětlením zajišťují efektivní využití prostoru s minimální spotřebou elektrické energie. Vinilové podlahy v pokojích a dlažba v ostatních místnostech dodávají bytu elegantní vzhled.


Obývací pokoj je vybaven klimatizací, která zajišťuje příjemné prostředí i v jarních a podzimních měsících. Dále nabízí možnost využití prostoru na chodbě pro instalaci infrasauny nebo jako další
úložný prostor.


Dům prošel rovněž renovací stupaček a má novou zateplenou střechu. Balkóny bytu již prošly rekonstrukcí a přinášejí další možnost odpočinku a relaxace.


K bytu náleží sklep o rozloze cca 15 m, který lze využít jako kancelář nebo sklad. Tento byt nabízí komfortní bydlení s ohledem na vaše potřeby.


Dopravní dostupnost je zajištěna vlakem, silnicí a MHD (autobus).


Občanská vybavenost v okolí zahrnuje školu, školku, zdravotnické zařízení, poštu, supermarket a kompletní síť obchodů a služeb pro vaše pohodlí. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Kontakt

Ing. Jiřina Havránková

Realitní kancelář STING, s.r.o.

1.máje 540, 73961, Třinec
www.rksting.cz

Více informací o Realitní kancelář STING, s.r.o.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: