Cena: Splátka anuity 16.873 Kč. Převod členství bez nutnosti schvalovacího procesu.
Změněno: 23.03.2024 v 01:00 ID: 18521026
Kód zakázky: 217871, Luxusní byt - apartmán 2+1, plocha 87 m2, po kompletní rekonstrukci, v historickém domě z r. 1899 v Rychnově u Jablonce nad Nisou. Při rekonstrukci byly použity materiály vysoké kvality, včetně kuchyňské linky a spotřebičů. Dřevěné plovoucí podlahy, luxusní obklady a dlažby v dekoru kamene, sanita v grafitovém odstínu, LED podsvícení atd..
Apartmán se nachází v přízemí domu s okny do ulice. Možnost využití společné části zahrady k posezení. V mezipatře je k dispozici menší komora (ideální na uskladnění lyží) a v suterénu prostorný sklep. Parkování zajištěno v podobě venkovního parkovacího stání přímo na pozemku.
Do 15-20 minut vozem jsou v dosahu jak horská střediska, tak i např. Malá Skála, Liberec apod., kde lze nalézt jak zimní, tak letní vyžití. Ideální pro ty, kteří chtějí mít v dosahu hory a další lokality vhodné k turistice a zábavě, ale nechtějí bydlet v rušných horských střediscích. Rychnov u Jablonce se nachází kousek od nájezdu na dálnici D35, což zaručuje rychlé spojení s Prahou (cca 50 min. do Letňan).
Apartmán je v družstevním vlastnictví. Kromě ceny za převod členství v družstvu je třeba následně hradit anuitu v měsíčních splátkách 16.873 Kč. Tato splátka je garantována do konce roku 2028. Následně bude stanovena nová výše splátky dle aktuálních úrokových sazeb, přičemž zároveň lze v této době apartmán splatit do osobního vlastnictví či refinancovat hypotékou s převodem do osobního vlastnictví. K převodu družstevního podílu není potřeba žádný schvalovací proces, čili se jedná o jistou formu úvěru bez nutnosti prokazování příjmů.

Kontakt

Roman Weiser

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: