Inzerce bytů
Cena:
Změněno: 13.05.2024 v 17:47 ID: 19008918
Nabízím k prodeji moderní družstevní byt (členský podíl v družstvu OSBD Opava) o velikosti 33 m2. Původní dispozice 1+1 byla přestavěna na 2+kk. Byt prošel celkovou rekonstrukcí v letech 2020/2021.

Rekonstrukce obsahovala: vyzdění byt. jádra, nové elektrické rozvody, novou vodu, nové podlahy, nové omítky a snížení stropu v obývací části (SDK). V bytovém domě je nový plynový kotel a v minulém roce proběhlo zateplení celého domu (budova, sklepy, střecha) včetně nové fasády.

Byt je zařízen v moderním stylu, plně vybaven: indukční varná deska, trouba, lednice, obývací stěna, rozkládací gauč, barové židle, stolek, botník, skříň, pračka a sušička (akt. není na fotografii). V bytě je položena plovoucí podlaha a dlažba. Ohřev vody prostřednictvím nového el. bojleru.

K bytu náleží dva sklepy. Parkovat je možné v areálu u bytového domu. Elektřina je psána na obyvatele bytu, ostatní služby (fond, voda, vytápění atd.) se hradí ve formě záloh OSBD Opava.

Byt se nachází v klidné lokalitě v obci Velké Heraltice. Vhodné pro jednu osobu nebo mladý pár. Ihned k nastěhování, není potřeba žádné investice.

Více informací ráda sdělením po telefonu. Osobní prohlídka samozřejmě možná. V případě zájmu prosím nejdříve sms (pracovní důvody), ozvu se zpět.

Právní servis bude zajištěn z naší strany.
RK nevolat!

Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: