Inzerce bytů
Cena:
Změněno: 20.04.2024 v 18:39 ID: 18991458
Byt se nachází na adrese v Karviné ul. Jurkovičova 1532, 2. patro ze tří, bez výtahu. Klidný čistý vchod, široké chodby, udržované sklepní prostory. Byt v osobním vlastnictví, 55 m2. Prostřední teplý byt. Nízké náklady na vytápění. Vchod má dva vstupy, dostatek místa na parkování. Vytápění centrální Veolia s ročním odpočtem dle měřáků.

Obsah rekonstrukce:
- Změněna dispozice bytu, přesunuty příčky, přestavěna koupelna a toalety, zvětšená kuchyň
- Nové podlahy bezbariérové (komplet nové souvrství)
- Vyrovnané stěny, nové omítky – sádrové stěrky
- Nové SDK podhledy se zabudovanými LED světly
- Nová komplet elektroinstalace s jističemi, zásuvkami
- Nová voda a odpady
- Luxusní velkoformátová dlažba jak na podlaze v chodbě a kuchyni, tak komplet koupelna, chodba a kuchyň zakončena soklíkama s AL lištama.
- Nové vybavení koupelny s velkým sprchovacím koutem (80x170cm), nová toaleta, umyvadlo, vyzděná velká odkládací skříňka za zrcadlem, nové odvětrání koupelny, nové rozvody otopu s topným žebříkem, nerez lišty, luxusní baterie, skříňka pod umyvadlem v bílém lesku.
- Odhlučněné plovoucí podlahy
- Luxusní kuchyň na míru, bílo šedý lesk, vysoké skříňky, velký odkládací prostor, zvětšený pracovní prostor, zabudovaná myčka, pračka, trouba, indukční deska, odsávač par, umyvadlo, baterie. Chybí volně stojící lednice.
- Nové luxusní vstupní bezpečnostní a odhlučněné dveře.
- Obložkové interiérové zárubně a designové částečně prosklené dveře s matným sklem. Povrch odolný proti poškrábání, nerez kování Richter. Nerez přechodové lišty.
- V chodbě prostor pro vestavěnou skříň (zrcadlová dle návrhu cca 45.000 kč)
- Opravený balkón
- Příprava na WIFI, nové anténní rozvody.
Bližší Info a prohlídka dle tel. domluvy

Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: