Inzerce bytů
Cena:
9 000 Kč/měsíc
rozpis plateb v textu inzerátu
Změněno: 18.04.2024 v 10:38 ID: 18809184
Kód zakázky: , Exkluzivně v Bidli bych vás rád seznámil s nabídkou podnájmu útulného bytu 1+kk na Hlavní třídě v Ostravě - Porubě. Tento byt, který prošel nedávnou rekonstrukcí, je vhodný pro jednotlivce nebo pár a nabízí opravdu příjemné bydlení

Byt má jednoduchou dispozici s jednou obytnou místností a kuchyňským koutem, který se nachází ve vstupní části bytu. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou, lednicí, vařičem a multifunkční troubou. V koupelně najdete sprchový kout a prostor pro pračku, což přispívá k pohodlí v každodenním životě.

Jednou z předností tohoto bytu je prostorná lodžie, která poskytuje příjemné místo pro odpočinek a relaxaci. Samotný byt je po rekonstrukci a nikdo v něm od té doby nebydlel.

Lokalita na Hlavní třídě v Ostravě - Porubě je vysoce žádaná. V blízkosti naleznete veškerou občanskou vybavenost, jako jsou obchody, restaurace, školy a zdravotnická zařízení. Díky dobré dostupnosti městské dopravy a blízkosti hlavních dopravních tahů je snadné dosažení centra města i okolních oblastí.

Podmínky pronájmu:
Měsíční nájemné: 8.800 Kč
Služby pro 1 osobu: 1.229 Kč
Kauce: 3 měsíce
Provize RK: 15.000 Kč vč. DPH
Elektřina a internet: přepis přímo na podnájemníka

Pro více informací mne kontaktujte.
Těším se na vás na prohlídce.

Kontakt

David Kondělka

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: