Inzerce bytů
Změněno: 26.04.2024 v 12:59 ID: 18973792
Kód zakázky: , Prostorný byt 3+kk, 85 m2 se nachází v 1. patře moderního bytového komplexu s privátním parkem ve vnitrobloku (kolaudace 2016). Dům je v klidném centru Stodůlek s plnou vybaveností a ve vzdálenosti 200m je stanice metra Nové Butovice.

Byt má prostorný balkon (7,5m2), kam pohodlně umístíte zahradní stůl s židlemi. Balkonové dveře vedou do prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, který je prosvětlený z balkonu velkým francouzským oknem. Kuchyňská linka má zabudované spotřebiče včetně horkovzdušné trouby a varné elektrické desky.

Všechny místnosti mají vstup z chodby, navazující na předsíň. Západní ložnice má francouzské okno s výhledem na ulici. Východní ložnice má velké okno s výhledem do privátního vnitrobloku s parkem.

Byt je ve výborném stavu, je málo užívaný. V celém bytě je lamino podlaha s dekorem dubového dřeva. U kuchyňského koutu, v předsíni, v koupelně a na toaletě je velkoformátová dlažba.

S bytem získá kupující i podíl na tomto vnitrobloku a může užívat celý park i hřiště ve vzdálenější části dvora. Přístup je zajištěn dveřním systémem s čipy, stejně jako to je pro vstup do domu. K bytu také náleží sklepní kóje 3,8m2.

V blízkém je veškerá občanská vybavenost - obchody, kavárny, restaurace, mateřské, základní i střední školy nebo sportovní či dětská hřiště. Nákupní centrum Galerie Butovice je v dochozí vzdálenosti 700m společně s Prokopským údolím.

Dopravní spojení je výborné, 200m zastávky metra, 600m je Rozvadovská spojka, a tím snadné spojení autem na Pražský okruh a dálnici D5.

S financováním Vám rádi pomůžeme.

Kontakt

Jan Brábník

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: