Inzerce rodinných domů
Změněno: 23.04.2024 v 09:32 ID: 18404032
Kód zakázky: , Nabízíme vám k prodeji krásný rodinný dům, který se nachází v klidné části obce Měchenice, vzdálené od centra Prahy pouhou půlhodinu cesty autem.
Nemovitost stojí na pozemku o rozloze 389 m2 a její zastavěná plocha činí 76m2, dům se dělí na 3 podlaží, v nejnižším se nachází sklepní prostory a také prostory aktuálně sloužící jako úložné. Skrze přízemí se dostaneme do předsíně, která plynule navazuje na chodbu a vstup do kuchyně, ložnice a také obývacího pokoje s jídelním koutem.
Z obývacího pokoje vede přímý vstup na terasu, která zajišťuje svému majiteli naprosté soukromí a klid.
V nejvyšším patře nalezneme další dva samostatné pokoje a také koupelnu s toaletou.
Půdní prostory domu mají velký potenciál, jsou čisté a suché a nabízí mnoho možností využití.
Ve vesnici není aktuálně zaveden plyn, topení zajišťují krbová kamna, v domě se ale nachází i kotel na tuhá paliva, aktuálními majiteli nevyužívaný, nicméně plně fungující.
Voda je napojena na obecní vodovod, voda částečně v plastu, chystaná rekonstrukce ze strany obce. Odpad u domu je vyřešen jímkou.
Zahrada okolo domu má velký potenciál a aktuálně je tento potenciál plně využíván, jak ze strany pěstování zeleniny, ovoce, tak i ze strany pěstování okrasných rostlin a dřevin.
Jelikož se dům nachází ve slepé ulici, klid a ticho je zde na denním pořádku.
Obec Měchenice má vlastní školku, nejbližší škola je ve 2km vzdáleném městysi Davli. V obci také najdeme restaurace, smíšené zboží, cukrárny, květinářství.
Pokud vás tato nemovitost zaujala a chcete se dozvědět bližší informace, kontaktujte nás.

Kontakt

Radvan Zvolánek

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: