Inzerce rodinných domů
Změněno: 02.04.2024 v 20:25 ID: 18700275
Kód zakázky: 219213, V exkluzivním zastoupení si Vám dovolujeme představit rodinný dům po částečné rekonstrukci, o dispozici 3+1 ve spodním patře, v prvním nadzemním patře domu se nachází prostorné podkroví, kde je dostatek místa pro vybudování dalších pokojů. K nahlédnutí do půdního prostoru přikládám níže uvedený odkaz.

https://my.matterport.com/show/?m=qmoGcncHbK4

Do domu je přivedena voda, elektřina, veřejná kanalizace a na hranici pozemku je připravena přípojka na plyn. Nemovitost je umístěna na pozemku o výměře 154m2, v klidné části města Rožmitál pod Třemšínem. Dům je vhodný jak pro trvalé bydlení, tak i pro rekreaci a v neposlední řadě i k investici. Ve městě se nachází veškerá základní občanská vybavenost jako je Městský úřad, pošta mateřská i základní škola, zdravotní středisko včetně lékárny, obchody, restaurace, hotelové ubytování, sportovní areál. Najdete zde autobusové spoje i vlakovou stanici.
Rožmitál pod Třemšínem je město v okrese Příbram, v podhůří Brd asi 15 km jihozápadně od Příbrami ve Středočeském kraji. Dominantou města je zámek Rožmitál a kostel Povýšení svatého Kříže, s nímž je spjata osobnost hudebního skladatele Jakuba Jana Ryby, který v Rožmitále žil a působil jako učitel. Přírodní dominantou je Podzámecký rybník a vrcholy pohoří Brd.


Pokud Vás tato nabídka zaujala, zavolejte si o prohlídku.

Kontakt

Markéta Karlíková

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: