Inzerce bytů
Cena: včetně provize a právního servisu
Změněno: 15.04.2024 v 22:07 ID: 18848518
Kód zakázky: 220251, Byt se nachází ve 2. NP panelového domu, která byla kolaudována v r. 1995 Dispozičně je byt řešen jako 3+1 viz půdorys ve fotogalerii. Celková podlahová plocha činí 83,5 m2.
Byt prošel rekonstrukcí v r. 2020 Která spočívala v rekonstrukci koupelny a 2x toalety, vnitřní obložkové dveře a podlahy v chodbě a kuchyni (lepené vinylové podlahy)
Kuchyňská linka je vybavena vestavěnou myčkou, el. troubou se sklokeramickou varnou deskou, mikrovlnou troubou a digestoří.
Jako podlahové krytiny jsou použity lina a vinylové podlahy a koberce, dle charakteru místností. Další vybavení tvoří vestavěné skříně na chodbách
Celý objekt je připojen na veřejný vodovod a kanalizaci. Vytápění je řešeno dálkovým ústředním topením.
Náklady na provoz včetně fondu oprav činí 4 750,- Kč/ měs. + zálohy na elektřinu v individuální výši. K bytu náleží sklepní kóje v suterénu domu. Možnost využití společných prostor kočárkárny a sušárny.
Nemovitost je vhodná pro rodinu s dětmi. V bezprostřední blízkosti je škola, školka a dětské hřiště. V docházkové vzdálenosti se nachází OC Prosek, poliklinika a veškeré služby občanské vybavenosti. Dobrá dopravní obslužnost do centra i na dálnice D8, D10 a D11.
Ideálně výměna za menší byt s doplatkem v dané lokalitě.
Pro detailní informace, nebo sjednání termínu prohlídky, mě kdykoliv kontaktujte.

Kontakt

Martin Pelc

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: