Inzerce rodinných domů
Změněno: 03.04.2024 v 23:43 ID: 18714651
Kód zakázky: 216850, Nabízíme k prodeji unikátní nemovitost - rodinný dům č.p. 509 situovaný v historickém městě Slavonice, na pozemku o výměře St. 123/2 837 m2. Objekt se nachází na adrese Slavonice, č.p. 509, v památkové rezervaci, což přispívá k jeho výjimečné hodnotě.

Dům je momentálně ve stavu před rekonstrukcí, což poskytuje novému majiteli možnost přizpůsobit si interiér dle vlastních představ a potřeb. Přízemí domu má zastavěnou plochu 350 m2, což nabízí široké možnosti využití. Díky velikosti pozemku a dispozicím domu je nemovitost vhodná k rekonstrukci na dům s více byty, provoz pensionu nebo malého hotelu.

Jedná se o velký stavební pozemek, jehož součástí je zastavěná plocha a nádvoří. Pozemek je rovný, přístupný průjezdem pod domem a nabízí tak další možnosti pro výstavbu nebo rozšíření stávajícího domu.

Součástí domu je velká půda, která je vhodná k vestavbě dalších pokojů. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě - elektřina, voda, kanalizace.

Lokalita je ideální pro milovníky historie a přírody, ale zároveň nabízí veškerou občanskou vybavenost. V blízkosti se nacházejí obchody, restaurace, škola, zdravotnické zařízení a další služby.

Cena nemovitosti zahrnuje právní služby a zajištění financování hypotékou. Pro více informací a prohlídku nemovitosti nás neváhejte kontaktovat.

Tato nemovitost představuje jedinečnou příležitost pro ty, kteří hledají nemovitost s historickým charakterem a potenciálem pro další rozvoj. Přijďte si prohlédnout tento exkluzivní dům v krásném historickém městě Slavonice.

Kontakt

Stanislav Rychnavský

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: